Before Fence Panel Moved

Moved Fence Panel in Richmond

This home owner wanted to have a fence panel and gate shifted further back into his back yard to create an additional space to park another car. The gate and fence panel were beside his existing two-car garage, as seen below.

Before moving fence panel and gate

Before moving fence panel and gate

The space just beside the garage was an under-utilized area that was mostly used as storage area to keep a few items out of plain sight.

In one day, TTBC went ahead and shifted the fence panel and gate back to open up the space. With the gate and fence panel moved back, the home owner was happy to reclaim a large portion of his driveway back again, having a new additional parking spot.

PROJECT DETAILS

  • fence gate and panel shifted back
  • new space opened up for an additional parking spot

Have a project of your own?

Get a free quote for your project!